Sałatka z fetą i gruszką

  • 100 g sera typy feta
  • 1 gruszka
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 170 g odsączonej mieszanki konserwowej,kukurydza, groszek, papryka.

Ser pokrój w kostkę. Gruszkę obierz i wydrąż, następnie pokrój. Liście natki porwij. Do tego dodaj odsączoną kukurydzę.

Lekko wymieszaj. Odstaw na chwilę by wszystko ociekło i ponownie wymieszaj z powstałym sosem na dnie miseczki.

Smacznego

całość: 434 kcl

DSC_0695s

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s