Pasta z sardynek

pasta jajeczna z sardynkami

Nie wiem dlaczego do tej pory sardynki omijałam z daleka, przecież tak lubię ryby! Mogę tylko to uzasadnić że z czasem smaki się zmieniają:) Pysznie polecam!

2 jaja
10 sardynek z oleju
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżka majonezu

szczypiorek do dekoracji

Jajka ugotuj na twardo i obierz ze skorupki. Sardynki oliwę i majonez przełóż do miski i przetrzyj na gładko blenderem. Jajka pokrój na drobno i wymieszaj z pastą rybną.

Smacznego

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s