Omlet z fasolki szparagowej

omlet z fasolki szparagowej

Lekkie śniadanie lub kolacja, polecam smacznie:)

– 250g mrożonej fasolki szparagowej
– 1 łyżka masła lub oleju do smażenia
– sól i pieprz

Fasolkę gotowałam 12 minut i odstawiłam do ostudzenia. Lekko rozgniotłam widelcem i obsmażyłam na małej patelni. Doprawiłam do smaku i podałam jeszcze ciepłe do chleba żytniego.

Smacznego

2 thoughts on “Omlet z fasolki szparagowej

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s