Domowy hamburger z makrelą

domowy fishburger

Pyszne, proste, zdrowe i syte:)

– mała bagietka pełnoziarnista
– płat wędzonej na ciepło makreli
po jednej łyżeczce
– 1 łyżeczka czerwonego pesto
– masło Lurpak klasyczne
– 3-4 plastry ogórka świeżego
– 2 łyżki kiełków rzodkiewki
– liść sałaty masłowej

Bagietkę przekroiłam na pół, posmarowałam na każdej połówce masłem i pesto. Na dolnej części bułki układałam sałatę, rybę, ogórki, kiełki i zamknęłam kanapkę górną częścią bułki.

Smacznego

10 thoughts on “Domowy hamburger z makrelą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s