Kremowa pasta rybna z twarogu i łososia

Już robiłam inne pasty, ale zazwyczaj na gotowanych jajkach. Kiedyś mąż zmieszał wędzoną makrelę z twarogiem – nie smakowało mi …. ciągle się jednak uczę łączenia smaków. Skąd wiedziałam że twaróg i wędzony łosoś będzie mi smakował? A smakował:)

– 130g twarogu półtłustego
– 150g wędzonego łososia (bez skóry)
– 2 łyżki śmietany
– 2 gałązki świeżego koperku
– sól i pieprz

Składniki przełóż do rozdrabniacza blendera Triblade i miksuj by uzyskać kremową konsystencję.

Pyszne śniadanko:)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s