Koktajl z selerem naciowym

Są takie chwilę że mam na coś ochotę ale sama nie wiem na co;) Wtedy mieszam eksperymentalnie!

Na jedną porcję
– 300ml soku pomidorowego
– 3 łodygi selera naciowego (Green Factory)
– kolorowy pieprz

Łodygi umyj i obetnij końce minimum 2cm, pokrój na 1cm kawałeczki i wrzuć do wysokiego pojemnika. Zalej sokiem pomidorowym i miksuj ręcznym blenderem, do uzyskania gładkiej konsystencji. Podawaj posypane mielonym kolorowym pieprzem.

Pożywny napój, polecam na drugie śniadanie lub na lekką kolację!

One thought on “Koktajl z selerem naciowym

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s