Mus z białej czekolady

– tabliczka białej czekolady (100g)
– 380g gęstej śmietany 18%
dodatki
– truskawki świeże
– kolorowe zioła

Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, zestaw z ognia i lekko przestudź. Dodawaj po jednej łyżce śmietany i miksuj na puch.

Proste a znakomite do polania świeżych owoców:) Jeśli odstawisz do lodówki by deser się schłodził, mus lekko stężeje. Nie będzie jednak gęstszy niż budyń.

4 Comments

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s