Płatki ryżowe z truskawkami

– szklanka wody (lub mleka)
– 3/4 szklanki płatków ryżowych błyskawicznych Kupiec
– 2 łyżki cukru
– 2łyzki śmietany 18%
– garść truskawek na wierzch

Zagotuj wodę z cukrem, wsypuj powoli płatki ciągle mieszając. Gotuj mieszając 2 min. Zestaw z ognia dodaj śmietanę i wymieszaj. Przełóż na talerz i dodaj pokrojone owoce.

Pyszne pierwsze śniadanko:)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s