Zupa krem szparagowa

– 8 średnich ziemniaków
– 10 zielonych szparagów
– 2l wywaru

– parmezan do posypania

Ziemniaki pokrój i podsmaż na łyżce masła. Dodaj do wywaru i gotuj do miękkości. Dodaj szparagi i gotuj do 5 min.
Zmiksuj blenderem. Posyp parmezanem.

Pysznie kremowa wiosenna zupa:)

4 Comments

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s