Sorbet Malinowy

Stali czytelnicy mojego bloga nie będą zaskoczeni, że tak proste może być zrobienie sorbetu.

– 210g konfitur malinowych
– 21 kostek lodu

Kostki lodu wraz z konfiturą zmiksuj w stojącym mikserze (nie w malakserze, ponieważ stępisz noże) na gładko.
Przełóż do naczynia plastikowego z wieczkiem i włóż na 3 godziny do zamrażalki.
Gotowe:)
Kubki smakowe mile posłodzone i schłodzone:)

3 Comments

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s