Wyborny omlet

– 2 jaja
– 2 czubate łyżki mąki
– 2 łyżki zarodków pszennych Kupiec
– 1 łyżka słodkiego kakao
– na czubek łyżeczki sody oczyszczonej
– 2 łyżki mleka
na wierzch
– konfitura z żurawiny
– cukier puder

– masło sklarowane do smażenia
– patelnia 24cm

Składniki na omlet porządnie wymieszaj, smaż na wolnym ogniu z dwóch stron.
Patelnię zestaw z ognia nałóż powidła i obsyp cukrem pudrem.

W ten sposób moje dziecko pierwszy raz dobrowolnie zjadło powidła:)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s