Pasta serowa a fioletowa :)

– 200g miękkiej fasoli
– 100 g seta topionego o ostrym smaku (np tylżycki)
– 3 gałązki świeżej natki pietruszki

Fasolę opłukaj i zmiel blenderem w wysokim naczyniu. Dodaj ser oraz pietruszkę i ponownie zmiel. Szybciej być nie może! Gotowe
Dominuje smak sera.
Podawaj do naleśników i na chleb.

Mąż nie lubi „wynalazków” kulinarnych, jednak pochwalił.

4 thoughts on “Pasta serowa a fioletowa :)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s