Ciasteczka owsiane

Pewna apetyczna blogerka przypomniała mi przeps na najsmaczniejsze ciasteczka domowe:)

– 0,5 szklanki cukru
– 3 łyżki kakao
– 0,5 kostki masła
– 0,5 szklanki mleka
– 1 łyżka cukru waniliowego

– 3 szklanki słodzonego musli

Cukry, masło, kakao i mleko rozpuść w garnku

No i tak, 3 dni się suszyły, ale się nie doczekały bo je zjedliśmy, pyszne klejące ciasteczka, ktoś z was mi powie czy powinnam je zapiec w piekarniku czy wstawić do lodówki?:)

Szkoła pieczenia? tutaj

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s