Chleb z musztardą (wypieki z automatu)

– 500 g mąki białej (typ 650)
– 300 ml wody
– 3 łyżki musztardy sarepskiej
– 1,5 łyżeczki soli
– 1 łyżka cukru
– 2 łyżki masła
– op drożdży suszonych

Wychodzi ok 700 g chleba, nastawiłam na 750g i średnio spieczona skórka, program podstawowy.

Korzystam z przepisów: Domowy chleb. 300 przepisów na pyszne pieczywo z automatu Ulrike Skadow

3 Comments

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s