Obiad pachnący latem:)

– młode ziemniaczki
– świeży koperek
– młoda fasolka żółta
– jajka

Ziemniaczki gotujemy 25 min. Koperek płuczemy i kroimy. Fasolkę obrać z twardych końcówek i gotować do 30min. Ziemniaczki okrasić masełkiem i koperkiem. Fasolkę okrasić bułką tartę podsmażoną z masełkiem. Podawać z jajkiem sadzonym. A żeby sobie smakowo dogodzić, podaj do picia kefir lub maślankę:)

Ciasta i desery na lato? tutaj

Lato bez końca. Wyśmienite dania z grilla przez cały rok? tutaj

Zamknąć lato w słoiku? tutaj

10 thoughts on “Obiad pachnący latem:)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s