Pasta jajeczna

pasta jajeczna

– 3 jaja ugotowane na twardo
– 3 płaskie łyżeczki majonezu
– szczypior
– sól
– pieprz

Jajka rozgnieść widelcem, dodaj majonez, sól, pieprz i porządnie wymieszaj. Następne dodaj szczypiorek i ponownie wymieszaj. I gotowe! Szybko i smacznie! (szczególnie jak jajka są ze wsi)

Inne pasty? tutaj

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s